BULGARIAN SOURCE FOR SELENA GOMEZ

  RU   EN   [BG]  
BULGARIAN SOURCE FOR SELENA GOMEZ

 
Рейтинг: 3.00
(2244)
Home/Начало
About/За
Photos/Снимки
Videos/Видео
News/Новини
Interact/Интеракт


Comments/Коментари Тhe Site/Сайтът Харесвате ли сайта?

About / Movies

20 Юли 09, 15:50
Princess Protection Program/Програма за защита на принцесите(2009)

Режисьор:Алисън Браун
Участват:Картър Мейсън-Селена Гомез
                                             Принцеса Розалинда(Роузи Гонсалез)-Деми Ловато
 Едуин-Никълъс Браун
Брук-Саманта Дроук
Челси-Джейми Чънг
Дони-Робърт Адъмсън
 Джо Мейсън-Том Верика
Музика:Джон Ван Тонгърн
Продукция:Disney
Държава:Сащ
Език:Английски
Сайт


Сюжет:След смъртта на баща си принцеса Розалинда от малката държава Коста Луна трябва да заеме негоя пост и да стане кралица. Необяснимо как генерал Кейн, диктатор който иска да завладее Коста Луна се почвява на репетицията за коронясването и се опитва да убие Розалинда. За щастие Джо Мейсън, агент от "Princess Protection Ptogram", тайна отганизация за защита на принцеси е там. Той взима Розалинда със себе си обаче майка и остава в плен на Кейн.
Принцесата заживява докато опасността отмине в дома на Мейсън, (защото казва че няма доверие на друг )в Луизиана. Там тя се среща с дъщерята на Джо, Картър-мъжкарана която работи в магазина за стръв на баща си, чиято мечта е тя и момчето, Дони което харесва от трети клас да са заедно. За да стане нормална тийнейджърка Розалинда приема името Роузи Гонсалез и скоро става популярна в училище с което Картър трябва да се справя. Първоначално тя не я харесва , но двете стават близки приятелки докато Картър учи Роузи да се държи като нормален тийнейджър, а Роузи помага на Картър да открие принцесата в себе си. Междувременно генерал Кейн обявява че ако принцесата не се върне в страната ще се ожени за майка и. Джо Мейсън разбира че ако Роузи ознае това ще иска да се върне в Коста Луна. Той също така знае че това е просто капан. За съжаление популярните момичета в училището-Брук и Челси случайно откриват в испанско списание неща за Роузи и майка. Те и показват списанието в което също така пише че Кейн е обявил че ако тя не се върне ще се оожени за майка и и ще завладее Коста Луна. Брук и Челси заплашват Роузи че ще разкажат тайанта и ако тя не се откаже от номинацията си за принцеса на училището. Роузи разказва на Картър какво е станало и и казва че ще се върне в Коста Луна обаче тя я разобеждава. За да придобият нови рокли Картър се обажда на дизайнера на принцесата-г-н Елеганте, я го моли да изпрати рокли а и също така те двамата подготвят план с който ще защитят Роузи, майка и и Коста Луна. Г-н Елеганте съобщава на Кейн къде се намира принцесата(разбира се това е част от плана). Генерала  и няколко негови агенти летят за Луизиана за да се опитат да отвлекът Роузи. Обаче Мейсън и негова колежка от организацията успяват да се скрият в хиликоптера на Кейн. На края Картър разбира какъв идиот е Дони. В края на крайщата Роузи е коронувана за принцеса на Коста Луна. След около година по-късно и Картър и Розалинда работят в "Princess Protection Program".

 


Продукция:Режисьор на филма е Алисън Браун. Той излиза на 26 юни 2009г. Главни актьори са Селена Гомез и Деми Ловато. В деня на излизане са го гледали 8,5 милиона зрители което го води на четвърто място в класацията на Disney. 
 


Музика:Филмът съдържа две нови песни:дуета на Селена Гомез и Деми Ловато "One and The Same" и песента на Мичел Мусо "The Girl Can't Help It." И двете пени са включени в албума Disney Channel Playlist, който излиза на 9 юни 2009г. Във филма е включена и една песен на Деми която се казва "Two Worlds Collide".

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2665