BULGARIAN SOURCE FOR SELENA GOMEZ

  RU   EN   [BG]  
BULGARIAN SOURCE FOR SELENA GOMEZ

 
Рейтинг: 3.00
(2244)
Home/Начало
About/За
Photos/Снимки
Videos/Видео
News/Новини
Interact/Интеракт


Comments/Коментари Тhe Site/Сайтът Харесвате ли сайта?

About / Movies

31 Август 09, 23:13
Ramona and Beezus/Рамона и Бийзъс(2010)
 
Режисьор:Елизабет Алън
Участват:
Беатрис "Бийзъс" Куимби-Селена Гомез
Рамона Куимби-Джоуи Кинг
Леля Беа-Дженифър Гудуин
Чичо Хобърт-Джош Духамел
Боб Куимби-Джон Корбет
Дороти Куимби-Бриджет Мойнахан
Сюзън-Сиера МъкКормик
Хенри-Хъч Дано
Хоуи-Джейсън Спевак
Продукция:Fox 2000 Pictures and Walden Media
Държава:Сащ
Език:Английски

Сюжет:Беатрис(Бийзъс) е момиче което се занимава с досадната си сестра Рамона. Казват и Бийзъс а не Беатрис защото като малка не можела да си казва името.Бийзъс е смутена от Рамона когато тя я води в библиотеката-Рамона драскала върху книгите взети от библиотеката. Тя се чувста ужасно защото според нея сестрите трябва да се обичат. Обаче започва да я мрази когато тя разваля играта и. Рамона заключва Рибси(кучето на Хенри) защото го обвинява че е изяло бисквитката и. Майка и обаче го пуска. Г-жа Куимби напуска къщата за известно време, а Рамона си мисли че те играят на криеница и се скрива в мазето. Бийзъс вижда че сестра и я няма и започва да се притеснява, обаче я намира .Бийзъс също така е разочарована от сестра си защото тя отхапва от една ябъла, хвърля я и после си взима друга и така пак и пак. Когато майката на двете момичета се прибира Рамона и казва че се е държала зле.Бийзъс е впечатлена от доброто поведение на сестра и и решава да и прочете книгата "Big Steave". На другия ден поведението на Рамона е много добро. Тя кара колелото си и си пее, а след това казва на майак си че ще направи парти за рождени ден наБийзъс, обаче всички си мислят че се шегува. Бийзъс мисли да покани леля си за да поговорят за момчетата и за живото, но тогава телефонът звъни. Беше госпожа Кемп която пита дали може да остави и Уила когато доведе Хауи. Г-жа Куимби се сеща че не канила Хауи, но Рамона го е направила без разрешение. Тя не се е шегувала когато е казала че ще има парти. Рамона беше поканила 4 деца от нейната детска градина. Тя казва че ги е поканила на вечеря. Децата отиват в стаите на Рамона и Бийзъс и започват да пипат всичко.Бийзъс е отвратена и изпраща всички в хола. Тя казва на Рамона да махне играчките от стаята и. Това е десетия рожден ден на Бийзъс и тя е щастлива защото леля и Беатрис ще дойде на вечеря. Г-жа Куимби приготвяше тортата. Рамона обаче изпусна всички яйца и кайка и трябваше да иде да купи други за тортата. През това реме Бийзъс се занимаваше с Рамона. Тя усети някаква ужасна миризма. Не миришеше на торта а на гума. Скоро тя разбра от къде идва миризмата-тортата беше изгоряла. Бийзъс започва да плаче а през това време Рамона отива в стаята си. Бийзъс е бясна защото майка и не може да опече друга торта. Тя се чувства много по-добре когато идва леля и Беатрис. За нейно щастие тя носеше торта. На вечеря Бийзъс казва че понякога не обича Рамона, а майка и и леля и казват че и те като малки не са се харесвали особено. Тогава Бийзъс си мисли че сестра и може би не е толкова лоша. Те започват да ядат тортата а Рамона пее Happy Birthday.

Важно:Сама съм го превеждала, моля ви да не копирате. Също така искам да кажа че това е сюжета на книгата, а не на филма, защото той още не е излязал.
 

Продукция:Филмът е правен по книгата на Бевърли Клиъри, която излиза през 1955г. Съдържа 183 страници. Снимките на филма вече са приключени  но той ще излезе чак на 23 юли 2010г. Сниман е във Ванкувър, Канада.

  

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.4225