BULGARIAN SOURCE FOR SELENA GOMEZ

  RU   EN   [BG]  
BULGARIAN SOURCE FOR SELENA GOMEZ

 
Рейтинг: 3.00
(2244)
Home/Начало
About/За
Photos/Снимки
Videos/Видео
News/Новини
Interact/Интеракт

БЛОГ АРХИВ
«« май 2017 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Comments/Коментари Тhe Site/Сайтът Харесвате ли сайта?

Home/Начало

Здравейте! Отдавна не съм писала в сайта и това ще е последния път в който ви пиша. САЙТА СЕ ЗАТВАРЯ!!! Ето причините поради които го затварям.

4.Хейтърите (Не виждам някой, който да ме защитава пред хейтърите. Съжалявам, но не мога да се боря сама срещу тях. Явно сайта няма истински фенове. Това нещо анкетата го показва.)
3.Вече не съм толкова голяма фенка на Селена.
2.Сега ще бъда 7 клас и няма да имам никакво свободно време (за приятели и т.н.) ако се занимавам със сайта.
1.Наскоро стигнах до този извод (моля да не ме критикувате за него, защото всеки човек си има собствено мнение и може да го изразява свободно): Докато ние админите седим пред компютъра и обновяваме сайтовете си живота ни минава без да правим нищо смислено, интересуваме се за живота на някакви обикновени хора, които са станали известни и така пропиляваме своя живот, хабим си нервите за да се разправяме с много хейтъри и така влияем зле само на себе си, на всичкото отгоре така разваляме очите си, когато седим прекалено дълго пред компютъра и при това (както написах вече) за нищо смислено. Селена също има свой живот и може би не иска да се знаят всички подробности около него-на никой нормален човек няма да му е приятно ако всеки ден хората го снимат денонощно, говорят се какви ли не лъжи за него, всеки иска да знае какво прави, с кой илиза и т.н и ако затворя сайта източниците за нея стават по-малко, което е по добре за нея, защото клюките намаляват. Защо просто не гледаме живота си, да направим всичко възможно за да го подобрим и да не мислим за живота на другите хора-както казва поговорката "Гледай си твоята паница"? Това е от мен и се надявам да сте ме разбрали.

P.S Моля напишете мнението си в коментарите ако мислите като мен (или пък не).  И само да кажа, че никога не съм обиждала Хейли нито пък съм имала нещо против нея. Също искам да БЛАГОДАРЯ на всички (дори и да са малко), които подкрепяха сайта през тази година и половина. И да ви кажа, че не ми пука кой какво мисли, за главната причина поради която затварям сайта-искам просто да видя колко хора мислят като мен. 

ДОВИЖДАНЕ! ОБИЧАМ ВИИИИ!!!


0.0887